V-Mark Alternatif Protein Pazarına Yakından Bakacak

V-Mark Alternatif Protein Pazarına Yakından Bakacak

Dünyada hızla büyüyen vegan ve vejetaryen ürün pazarına hiçbir üreticinin günmüzde duyarsız kalması mümkün değil. Önümüzdeki yıllarda V-Mark Vegan Vejetaryen Sertifikasyon kuruluşumuzunda katılmayı düşündüğü, dünyanın önde gelen et ticaret fuarı IFFA, vegan et ve alternatif protein üreticilerine kapılarını açıyor. Yeni adı verilen "Et ve Alternatif Protein Teknolojisi", alternatif protein pazarının hızlı büyümesine ışık tutacak.

V-Mark Alternatif Protein Pazarına Yakından Bakacak

IFFA, her yıl 49 ülkeden 1000'den fazla et endüstrisi katılımcısını Frankfurt am Main'de bir araya getiriyor. Mayıs 2022'de, dünyaca ünlü etkinlik, işleme ve paketleme teknolojisi ve malzemeleri de dahil olmak üzere geleneksel et ve vegan et üretim sürecinin tüm kapsamından kilit oyuncular içerecek. Etkinlik ayrıca hücre bazlı et, hayvanın yetiştirilmesi ve kesilmesini gerektirmeyen bir süreçle gerçek hayvan hücrelerinden yetiştirilen et üreticilerini de içerecek.

Messe Frankfurt Başkanı ve CEO'su Wolfgang Marzin yaptığı açıklamada, "Et alternatifleri pazarı şu anda dünyanın gelişen sektörlerinden biridir ve bu gelişmeyi bir sonraki IFFA'da tasvir etmeyi hedefliyoruz" dedi.

Marzin, "Katılımcılarımızın ve ziyaretçilerimizin temel uzmanlık alanı, çok eski zamanlardan beri et ve et ürünlerinin işlenmesi, paketlenmesi ve satışı etrafında dönüyor," diye devam etti. "Bu nedenle, bu odağı genişletmeyi, heyecan verici yeni ürünler sunmayı ve akıllı uygulamaları tartışmayı dört gözle bekliyoruz."

Vegan Vejetaryen Sertifikası V-Mark

Hemen Başvur